Weer een stukje verder in de tuin.





Gisteren is de kas verkocht en weggehaald en het lijkt wel of de tuin twee keer zo groot is geworden.
Volgende week wordt er verder gewerkt, waar de kas heeft gestaan komen planten en met grijze randen worden de borders netjes afgewerkt.
Van de steigerdelen die over waren is een klein stuk schutting opnieuw betimmerd, op de planken zit ijzer dit hebben we zo gelaten, achter dit stukje schutting staan de afvalbakken netjes uit het zicht.
Van de steigerdelen die nog over zijn wordt een tafel voor bij de bank gemaakt, zo hebben we al het hout gebruikt. Op de kar staan stenen gestapeld die afgevoerd moeten worden.
Het Pinksterweekend wil ik gebruiken om de stenen potten en engelen beeld in een donkere kleur grijs te schilderen, het alg van de zinken teilen en houten meubelen af te halen, zo is volgende week alles schoon en geschilderd.


De Buxussen die vorige keer zijn geplant, slaan goed aan, helaas is de Lavendel in de teil niet opperbest meer, misschien weer eens tijd voor mooie Hosta's.


Vandaag gaan we naar het tuincentrum voor de Hortensia Annebel Strong en twee bolbomen (Laurierkers uit Portugal), deze bomen zijn compacter en laten zich makkelijk in vorm knippen,
zegt de tuinman. 


Ik wens jullie een heel fijn en hopelijk zonnig Pinksterweekend!!!


Lieve groet,


Loes






You have read this article Tuin with the title Weer een stukje verder in de tuin.. You can bookmark this page URL http://amameardentemente.blogspot.com/2013/05/weer-een-stukje-verder-in-de-tuin.html. Thanks!

No comment for "Weer een stukje verder in de tuin."

Post a Comment