Beschutting voor de regen.



In elkaar gedoken zat hij daar vanmorgen vroeg, onder de afdak van de schuur, hier had de Ekster een plekje gevonden waar hij zich beschutte voor de regen.
Haastig mijn fototoestel gepakt, want nu hij nog in slaap gedommeld op de krans zat, had ik de kans dit mooie plaatje vast te leggen.

Hele taferelen hebben zich al afgespeeld in onze tuin, Merels die hun nest verdedigde en probeerde in een gezamenlijk spel de Eksters weg te jagen, door een aanval in te zetten en rakelings boven de koppen van de Eksters te vliegen, eerlijk gezegd waren deze hier niet erg van onder de indruk. 

Dan hebben we nog het gevecht tussen Eksters en Kauwen, ze hebben dezelfde grootte, zijn ook erg brutaal en laten het kaas niet van hun brood eten.
Dit alles werd aanschouwd door onze grote hond Luca die van kleins af aan al respect heeft voor deze flinke en brutale vogels. Met zijn kop omhoog, van links naar rechts kijkend, aanschouwde hij het spektakel en als het hem teveel werd.... dan ging hij snel weer naar binnen.











Een wijsheid:

Ware rijkdom zit in onze ziel.
Als je die rijkdom ontdekt,
kun je tevreden zijn met genoeg

Anselm Grün


Voor iedereen hele fijne nieuwe week!


Lieve groet,


Loes



You have read this article Vogels with the title Beschutting voor de regen.. You can bookmark this page URL http://amameardentemente.blogspot.com/2012/06/beschutting-voor-de-regen.html. Thanks!

No comment for "Beschutting voor de regen."

Post a Comment