De eerste bloem van de Vlinderstruik.




In het voorjaar hebben we de Vlinderstruik verzet naar een andere plek in onze tuin.
Dan is het altijd weer spannend of de plant het weer goed gaat doen.
Ja, ja.... de eerste bloem van de Vlinderstruik is uitgekomen.



Prachtig van kleur!


Ook de Lavendel doet het prima.


De aardbeien in de potten hebben al met al 7 aardbeien opgeleverd, dat is nu niet echt om over naar huis te schrijven, misschien heeft de Aardbeiplant nog een verassing in petto.


Zoem, zoem, zoem...... er komt wat voorbij vliegen op weg naar de Lavendel.


Morgen wordt het een drukke dag, de keuken wordt voorzien van nieuwe planken en in de tuin worden voorbereidingen gemaakt voor een nieuw stuk schutting van steigerhout.
Vandaag vast de keuken leegruimen, alles meteen even schoonmaken en in kratten zetten, zodat het morgen schoon en wel weer terug gezet kan worden.

Het wordt erg warm het weekend, voor mij betekend dat: goed voorbereiden zodat ik zo weinig mogelijk hoef te doen, want als het echt warm wordt dan hou ik middags een siĆ«sta ha ha ha....
Vandaag de boodschappen in huis halen, een heerlijke soep maken en de komende warme dagen worden er lekkere salades gemaakt en veel fruit gegeten, zelfgemaakte ijsthee en een frisse citroensap gedronken.

Omdat de tuin bij ons op het zuiden ligt (wordt het snel 45 graden of meer), gaat rond 12.00 uur het zonnescherm uit, de gordijnen en deur dicht en aan de voorkant van het huis wordt alles open gezet en zetten we de tuinstoelen in de voortuin neer, een mooi boek en zo weinig mogelijk bewegen en als ik iets moet doen gaat alles in:

SLOW MOTION!


Lieve allemaal een heel fijn en gezellig weekend!


Lieve groet,


Loes






You have read this article Tuin with the title De eerste bloem van de Vlinderstruik.. You can bookmark this page URL http://amameardentemente.blogspot.com/2012/08/de-eerste-bloem-van-de-vlinderstruik.html. Thanks!

No comment for "De eerste bloem van de Vlinderstruik."

Post a Comment