Spiegel eruit, sidetable erin.





Via Marktplaats hebben we de grote spiegel kunnen verkopen, in plaats daarvan hebben een sidetable gekocht.
Links erboven hangt een schilderij te drogen en rechts het schilderij met een biddende man, helaas komen de schilderijen op de foto niet duidelijk over (omdat ik er schuin voorstond en op de sidetable gefocust heb), in werkelijkheid staan ze prachtig.
Als een schilderij moet drogen doe ik er keukenrol papier achter, anders komen er allemaal donkere strepen op de muur. Aan beide kanten van de kamer hebben we rails laten monteren, zodat er geen gaten in de muren komen als je een schilderij wilt verplaatsen.


Het beeld en de oude pot staan prachtig op de sidetable, meer hoeft er niet op.


In de tuin zijn er al vorderingen te zien, alle struiken en bomen zijn weg, er zijn kabels onder de grond voor verlichting aangebracht, de schutting is voor de helft voorzien van steigerhout en de antraciet kleurige banden liggen klaar voor om de border heen waar de Buxussen komen te staan.
Vandaag is het een rustdag (vanwege de regen), morgen wordt er weer verder gewerkt.


Wat een omslag in het weer zeg! Gisteren hebben we heerlijk buiten gegeten en vandaag is het brrrrrr.... koud, ik dacht dat ik mijn winterjas weer voor een paar maanden op kon ruimen, maar helaas.... nog even niet.


Desalniettemin,  wens ik jullie een gezellig en fijn weekend!!!


Lieve groet,


Loes






You have read this article Decoratie / Meubels with the title Spiegel eruit, sidetable erin.. You can bookmark this page URL http://amameardentemente.blogspot.com/2013/04/spiegel-eruit-sidetable-erin.html. Thanks!

No comment for "Spiegel eruit, sidetable erin."

Post a Comment